EEN ZWANGERSCHAPSBOX KOPEN VOOR EEN AANSTAANDE MAMA

Leg een aanstaande mama lekker in de watten door een mooie zwangerschapsbox te kopen! Bij ons vind je verschillende cadeauboxen die speciaal zijn samengesteld voor elke periode van de zwangerschap.

Drie verschillende zwangerschapsboxen om te kopen

Wij bieden drie verschillende soorten van de zwangerschapscadeaubox aan. Er zijn drie opties van de zwangerschapscadeaubox voor tijdens de zwangerschap, voor elk trimester een. In elke toffe zwangerschapsbox die je kunt kopen, zitten mooie producten voor de aanstaande mama en haar baby. De zwangerschapscadeaubox voor het derde trimester is bijvoorbeeld een origineel cadeau voor tijdens haar zwangerschapsverlof. Door een mooie en uitgebreide zwangerschapsbox te kopen, help je haar door de zwangerschap heen. 

De inhoud van de zwangerschapsboxen

Elke zwangerschapscadeaudoos bevat diverse behulpzame producten. Je vindt in iedere zwangerschapscadeaudoos dus geen reclamefolders of cadeaubonnen, maar alleen echte mooie en bruikbare producten. De producten helpen de aanstaande moeder om te genieten en te ontspannen. Daarnaast vind je in de boxen producten voor de aanstaande baby. Wat er precies in een zwangerschapscadeaudoos zit? Dat is natuurlijk een verrassing. Door een zwangerschapsbox te kopen, kom je erachter! Ben je echt heel benieuwd? Houd dan onze socialmediakanalen in de gaten of kijk op onze partnerlijst. Zo krijg je af en toe een sneak peak van allerlei producten die je in de zwangerschapscadeaubox kunt vinden. 

Bestel nu een van onze prachtige cadeauboxen

Iedere zwangerschapscadeaudoos van Box & Baby is met grote zorg samengesteld. De cadeaus worden netjes verzorgd en gestyled. Daarnaast maken wij het mogelijk om een persoonlijk bericht toe te voegen aan de zwangerschapscadeaubox. Dit bericht schrijven wij handmatig op een kaartje. Heb je vragen? App of bel naar +31 6 12 99 16 02. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@boxenbaby.nl.

 

 

 

 

© 2018 - 2022 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel