Box & Baby - Renate ScherpenisseEven voorstellen

Ik ben Renate, samen met Remi heb ik 2 kinderen, dochter Robin (6 jaar) en zoon Morris (3 jaar). Ik houd van mijn gezin, familie en vrienden.

Samen zijn en gezelligheid, daar word ik blij van! Daarnaast ben ik gek op muziek, concerten en festivals. Ik houd ook echt heel veel van koffie, lots of it. Thuis of in koffiezaakjes hier in mijn mooie Dordrecht.

Ik ga graag op pad met Remi en mijn kinderen. Lekker naar het park, fietsen in de Biesbosch, koffie drinken in de stad, op visite bij een vriendin, spelen in de speeltuin of naar Blijdorp.

Mama worden heeft een hele wereld voor mij geopend! Wat zijn er toch leuke dingen te vinden! Die leuke dingen kunnen verspreid worden.

Ik wil jullie mama’s tijdens de zwangerschap en net na de bevalling lekker in de watten leggen. Maar ook mooie kraamcadeau’s creëren voor mensen die wel iets leuks willen maar er misschien niet de tijd voor hebben.

Ik heb met heel veel plezier producten samengesteld waarvan ik hoop dat jullie genieten of het nou als ontvanger of gever is.

Veel plezier met unboxing!

© 2018 - 2022 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel