Eenvoudig het origineelste zwangerschapscadeau bestellen

Maak de zwangerschap van je partner extra bijzonder door bij ons een mooi zwangerschapscadeau te bestellen. Geef tijdens de zwangerschap van jouw vrouw of vriendin een zwangerschapsbox cadeau en leg haar extra in de watten! Een van onze cadeauboxen is gegarandeerd het perfecte cadeau voor jouw zwangere geliefde om haar te vertellen hoe trots jij op haar bent.


  ZWANGERSCHAPSBOX  SPECIAAL VOOR HAAR  -  3 VERSCHILLENDE TRIMESTERBOXEN  -  GRATIS BEZORGD IN NL


HET MOOISTE ZWANGERSCHAPSCADEAU VOOR JOUW PARTNER BESTELLEN

Ben je op zoek naar een uniek zwangerschapscadeau voor je partner om te bestellen? Weet je alleen niet zo goed wat je als cadeau wil geven aan je zwangere partner? Je wilt natuurlijk een bijzonder cadeau voor de zwangerschap van jouw vrouw. Bij Box & Baby kun je unieke zwangerschapsboxen bestellen. Box & Baby zorgt voor een echt verwen- en verrassingsmoment als ze haar cadeau uitpakt. Wij weten zeker dat ze hier heel ze heel blij van wordt! Met dit cadeau laat je waardering die jij voelt voor jouw zwangere partner zien en vieren jullie samen de komst van jullie kindje.

Zwangerschapscadeau

 

Zwangerschapscadeau Box & Baby

EEN SPECIAAL CADEAU VOOR DE ZWANGERSCHAP VAN JOUW VROUW OF VRIENDIN

Wij bieden vier zwangerschapsboxen aan die echt een leuk cadeau zijn om als partner te kopen voor zwangere vrouwen. De eerste drie zwangerschapsboxen zijn voor een specifiek trimester tijdens haar zwangerschap. De vierde zwangerschapsbox is een speciale box om mama en baby na de bevalling in de watten te leggen. De boxen zijn verrassingsboxen waarin verschillende producten zijn samengesteld om voor een echt verwenmoment te zorgen tijdens dat specifieke trimester van haar zwangerschap. Zo weet jij zeker dat ze nuttige producten ontvangt waar ze ook echt plezier van heeft! Er zitten natuurlijk ook producten voor jullie baby in de zwangerschapsboxen. Daarom kan je vanaf het tweede trimester doorgeven wat het geslacht is van jullie kindje. De box krijgt daarmee een extra persoonlijke touch. Onze cadeauboxen zijn het perfecte cadeau tijdens de zwangerschap van jouw vrouw!

 

DE INHOUD IS EEN VERRASSING

Een zwangerschapsbox is hét ideale cadeau voor je zwangere partner! De inhoud van de cadeauboxen is voor zwangere vrouwen en hun partner een verrassing en daarom zo’n leuk cadeau. In de cadeauboxen vind je echter alleen bruikbare producten, dus geen reclamefolders of cadeaubonnen. De producten voor de baby worden zo persoonlijk mogelijk samengesteld. Vanaf de tweede trimesterbox kun jij aangeven welke variant van de zwangerschapsbox jij wil geven. Dit maakt het geven en ontvangen van het cadeau voor zwangere vrouwen extra leuk!

 

 

BEZORGING VAN JOUW CADEAU

Je wil een zwangerschapscadeau voor je zwangere partner bestellen? Wat leuk! Bestellingen bij Box & Baby worden gratis bezorgd binnen Nederland. Naar België brengen wij € 3,50 verzendkosten in rekening. Wij verzorgen de verzending binnen één tot drie werkdagen. De vierde trimesterbox is hierop een uitzondering, omdat je in deze cadeaubox een gepersonaliseerd product vindt. De verzending van dit cadeau voor zwangere vrouwen en hun partner loopt daarom op tot maximaal zeven werkdagen. De bezorging van onze zwangerschapsboxen wordt verzorgd door GLS. De verzending wordt verstuurd zonder afzender op de verzendlabels, dus jouw vrouw kan het pakket thuis aannemen zonder te ontdekken wat er in zit. Als je echt wil dat het een verrassing is, kun je het ook altijd naar jouw werk laten sturen. Wat voor jou het makkelijkste is! Met vragen kun je ons bereiken door te bellen of appen naar  +31 6 12 99 16 02. Je kunt ook mailen naar info@boxenbaby.nl.

 

© 2018 - 2022 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel