PREMIUM CADEAUBOXEN -  VERZENDING BINNEN 1-3 WERKDAGEN  -  GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND


 

Zwangerschapscadeau

 

Een origineel cadeau tijdens het zwangerschapsverlof

Als je zoekt naar een fantastisch cadeau om te geven op het moment dat jouw vrouw fijn met zwangerschapsverlof gaat, bekijk dan de Derde Trimester zwangerschapscadeaubox! Deze cadeaubox helpt jouw vrouw als toekomstige moeder door de laatste weken van de zwangerschap zo comfortabel mogelijk te maken. Geef een van onze zwangerschapsboxen cadeau en steun jouw vriendin of vrouw fijn tijdens haar zwangerschapsverlof door haar te laten weten hoe trots jij op haar bent.

 

Bekijk hier alle cadeau's!

 

Box & Baby

 

Geef een cadeau voor het zwangerschapsverlof

Een zwangerschap is altijd spannend. Het is een periode van veel veranderingen en spannende momenten voor zowel de aanstaande mama als de aanstaande vader. Als jouw vrouw zwanger is, wil je haar natuurlijk zoveel mogelijk steunen en verwennen. Dit doe je, natuurlijk naast het geven van veel liefde en aandacht, met onze originele zwangerschapsbox! Met onze zwangerschapscadeaubox voor het derde trimester heb je in ieder geval een geweldig cadeau in huis waar je vrouw fijn tijdens haar zwangerschapsverlof van kan genieten!

Maak een keuze uit een van onze prachtige cadeauboxen

De cadeauboxen van Box & Baby zijn met veel zorg ontworpen en ingepakt. In de cadeauboxen vind je geen reclamefolders of cadeaubonnen. De boxen bestaan echt uit mooie producten die helpen om de zwangerschap zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Wat er in de box zit? Dat is een verrassing, maar denk aan producten die handig of fijn zijn voor tijdens de zwangerschapsverlof, cadeautjes voor de baby, maar ook gewoon heerlijke verwenproducten voor een vrouw. Heb je vragen over het originele zwangerschapscadeau? App, mail of bel ons gerust! Bel naar +31 6 12 99 16 02 of stuur een e-mail naar info@boxenbaby.nl.

© 2018 - 2022 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel