PREMIUM CADEAUBOXEN -  VERZENDING BINNEN 1-3 WERKDAGEN  -  GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND


 

Zwangerschapscadeau

 

Het origineelste cadeau voor de aanstaande moeder

Ben je op zoek naar een cadeau voor een aanstaande moeder? Wat leuk dat je bij ons bent beland! Wij hebben namelijk het meest originele en leukste cadeau voor een toekomstige mama. Bij Box & Baby vind je verschillende zwangerschapsboxen. We hebben een zwangerschapsbox voor elke periode van de zwangerschap. Daarnaast hebben we een cadeaubox voor ná de zwangerschap. Zo kun je jouw vrouw, dochter of vriendin heerlijk in de watten leggen tijdens deze mooie en bijzondere periode.

 

Bekijk hier alle cadeau's!

 

Box & Baby

 

Een nuttig cadeau voor de aanstaande moeder

Zwangerschap betekent veel veranderingen. Het is een bijzonder en emotionele periode, waarin voor de aanstaande moeder ieder cadeau welkom is. Als jij een cadeau zoekt waarmee je de toekomstige mama kunt verwennen, bijvoorbeeld tijdens haar zwangerschapsverlof, geef dan een zwangerschapsbox cadeau! In dit cadeau vind je diverse leuke en nuttige producten waarmee je de aanstaande moeder door haar zwangerschap heen helpt. We hebben een zwangerschapsbox passend bij het eerste, tweede en derde trimester van de zwangerschap. Daarnaast bieden we een vierde trimesterbox aan. Deze box is speciaal samengesteld voor de periode ná de zwangerschap. Je vindt hier de leukste producten voor de moeder en haar baby. Een zwangerschapsbox is dus hét zwangerschapscadeau voor de aanstaande moeder!

Geef het mooiste cadeau voor een toekomstige mama

Wat er in de cadeauboxen van Box & Baby zit, is natuurlijk een verrassing. We zullen het niet verklappen, maar we verzekeren je dat je enkel nuttige en leuke producten in de zwangerschapsboxen vindt. Je zult geen cadeaubonnen of reclamefolders van ons ontvangen. Als je benieuwd bent wat erin zit, bestel dan dit mooie en unieke cadeau voor de toekomstige mama en haar baby of voor Moederdag! Wil je meer weten? Wij beantwoorden graag al je vragen via app, mail of als je telefonisch contact opneemt. Je bereikt ons via +31 6 12 99 16 02 of info@boxenbaby.nl.

© 2018 - 2022 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel