PREMIUM CADEAUBOXEN -  VERZENDING BINNEN 1-3 WERKDAGEN  -  GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND


 

Zwangerschapscadeau

 

Fijn cadeau voor moeder en baby

Zoek je een leuk cadeau voor je partner die moeder wordt en voor jullie baby? Bij Box & Baby verkopen we leuke cadeaus voor aanstaande mama’s en vrouwen die net moeder zijn geworden. Voor de drie trimesters hebben we boxen samengesteld. Ook voor het vierde trimester, die na de zwangerschap is, verkopen we een mooie cadeaubox. Je kunt kiezen uit normale, uitgebreide en luxe boxen voor je vrouw of vriendin. Zo verwen je jouw vriendin of vrouw goed en leg je haar heerlijk in de watten van het begin tot en met het einde van haar zwangerschap.

 

Bekijk hier alle cadeau's!

 

Box & Baby

 

Een origineel en fijn cadeau voor de aanstaande moeder en jullie baby

Als jullie een kind verwachten, betekent dit dat jullie leven op een mooie manier verandert. Van vele mensen ontvangen jullie hoogstwaarschijnlijk cadeaus. Het is heel leuk als jij als partner een origineel cadeau voor de aanstaande moeder en jullie baby koopt en daarmee het zwangerschapsverlof wat aangenamer maakt voor je vrouw of vriendin. Onze originele trimesterboxen zijn ook een heel leuk cadeau voor je zwangere partner als het Moederdag is. Zo maak je die feestdag nóg specialer voor je vriendin of vrouw.

Bestel één van de mooiste cadeaus in onze webshop

Het cadeau voor de aanstaande moeder en jullie baby verzenden we in Nederland gratis. Voor klanten in België rekenen we € 3,50 bezorgkosten. De drie trimesterboxen verzenden we binnen één tot drie werkdagen. De verzending voor de vierde trimesterbox gebeurt tussen de vijf à zeven werkdagen, door de toevoeging van een persoonlijk product. Neem contact met ons op voor meer informatie door te appen of te bellen naar +31 6 12 99 16 02 of stuur een e-mail naar info@boxenbaby.nl.

© 2018 - 2021 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel