PREMIUM CADEAUBOXEN -  VERZENDING BINNEN 1-3 WERKDAGEN  -  GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND


 

Zwangerschapscadeau

 

Moederdagcadeau voor de aanstaande moeder

Koop een mooi moederdagcadeau voor je zwangere vriendin of vrouw bij Box & Baby en leg de aanstaande moeder heerlijk in de watten! Een zwangerschap zorgt voor vele veranderingen in jullie levens en comfort is dan ook zeer welkom. Bij Box & Baby koop jij als aanstaande vader trimesterboxen voor de eerste drie trimesters en heb je ook een vierde trimesterbox als optie, voor na de bevalling. Deze trimesterboxen stellen we met veel liefde samen en zijn een mooi moederdagcadeau voor iedere aanstaande moeder!

 

Bekijk hier alle cadeau's!

 

Box & Baby

 

Het moederdagcadeau is een fijne verrassing voor een aanstaande moeder

De inhoud van de zwangerschapscadeauboxen is voor iedereen een verrassing. Voor de aanstaande moeder blijft de inhoud van originele moederdagcadeau geheim tot ze het uitpakt. Bovendien verzenden we de cadeaus anoniem, zodat jouw vrouw of vriendin niet weet dat jij een cadeau voor haar hebt besteld. Levering op je werkadres is ook mogelijk, als je graag zeker bent dat ze echt niks van het cadeau afweet. Maak het zwangerschapsverlof van je partner een stukje leuker met onze boxen voor ieder trimester!

Koop een cadeau bij ons en profiteer van gratis verzending

Wanneer je in Nederland woont, verzenden we het moederdagcadeau voor de aanstaande moeder gratis. Woon je in België? Dan rekenen we € 3,50 verzendkosten. Uiteraard beantwoorden we met genoegen eventuele vragen. Stuur een e-mail naar info@boxenbaby.nl of app of bel ons via +31 6 12 99 16 02.

© 2018 - 2021 Box & Baby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel